Åpen forelesning med nobelprisvinner Finn Kydland

Finn Kydland er professor II på Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Mandag 9. september holder han en åpen gjesteforelesning med tittelen «Innovation and Capital Formation in Today's Policy Environment».

Forelesningen, som har tittelen "Innovation and Capital Formation in Today's Policy Environment" gis i tilknytning til Handelshøgskolens eget mastergrads-kurs i finansiell økonomi. Forelesningen er åpen for alle interesserte.

Tid: Mandag 9. september kl. 10.15 - 11.00
Sted: Ellen & Axel Lunds hus, auditorium EAL-317

Kydland er professor i samfunnsøkonomi ved University of California, Santa Barbara og ved Tepper School of Business ved Carnegie Mellon University. Sammen med Edward C. Prescott ble han i 2004 tildelt "Nobel-prisen" i økonomi for deres forskningsinnsats innenfor dynamisk makroøkonomi, med spesielt viktige bidrag til forståelsen av tidsinkonsistens i økonomisk politikk som drivkraft bak konjunktursvingninger.

Kydland er født og oppvokst på Ålgård, og har i flere år hatt en professor II stilling på Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger og fikk tildelt et æresdoktorat ved UiS i 2005.

Sist oppdatert av Silje Stangeland (30.08.2013)

Nobelprisvinner Finn Kydland
GJESTEFORELESNING: Mandag 9. september holder nobelprisvinner Finn Kydland en åpen gjesteforelesning med tittelen «Innovation and Capital Formation in Today's Policy Environment».

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER