Workshop: the Future of Innovation

Stavanger Centre for Innovation Research workshop 8. desember - The Future of Innovation.

Dr. Bettina von Stamm fra London Business School og Dr. Anna Triflova fra Nizhny Novgorod Architecture and Civil Engineering State University besøkte Universitetet i Stavanger 8. - 9. desember. Den 8. desember holdt de en "verktøy-relatert" workshop hvor innovasjon i fremtiden stod sentralt. Deltakerne fikk studere hvordan de kan lage åpne innovasjonssystemer, øke kreativitet og innovasjonsevne i forhold til strategi, systemer, lederskap, prosesser og mennesker i det globale markedet.

Workshopen var basert på erfaringer til nærmere 400 ledende eksperter innen innovasjon fra 60 land som er oppsummert i boka og nettstedet The Future of Innovation. Alle deltakerne fikk ett eksemplar av boka.

Deltakerliste/List of participants (pdf)

Foto fra seminaret/Photos from the seminar (pdf)

For nærmere informasjon om programmet : Workshop The Future of Innovation (pdf)

Dato:  8. desember 2010