Mye spennende i Kokebokmuseets samling


Se en oversikt over de bøkene som er registrert i Kokebokmuseets samling.

Kokebokmuseet åpner i dag. I forkant av åpningen har det vært hektisk aktivitet, blant annet med å registrere bøker og tidsskrifter i museets samling. Et variert utvalg er blitt registrert i Bibsys, både gammelt og nytt. Se en liste over de bøkene som er blitt registrert. Vi håper mange vil besøke museet, og ha nytte av samlingen.

Det er fortsatt mye som gjenstår å registrere, så samlingen er større enn denne lista viser. Blant annet har museet fått en del materiale fra Hermetikklaboratoriet. I denne samlingen er det blant annet mye om konservering og matkjemi.


Nytt tidsskrift om mathistorie
Det passer bra at akkurat i dag fikk vi digital tilgang til tidsskriftet Food and History. Dette er et tidsskrift som gis ut to ganger i året, og vi har tilgang tilbake til 2003. Henry Notaker er medredaktør.


Sist oppdatert av John David Didriksen (17.10.2012)

Skriv ut artikkel print symbol