Invitasjon til OH MY GOD

Rogaland teater har gleden av å tilby ansatte og studenter svært rimelige billetter til forestillingen OH MY GOD på Hovedscenen. Stykket spilles til og med 3. november.

Studenter får billetter til kr. 120,- og ansatte får billetter til kr. 160,- (ord pris kr 320,-).

Årtier før Mongoland og rike oljefunn i Nordsjøen, opprettet Det Norske Misjonsselskapet en produktiv filmsentral fra sin base i Stavanger. Projisert på den hvite filmduken gikk historiene om misjonærenes arbeid sin seiersgang på bedehusene over hele landet, og hedningene i Afrika kom oss nærmere enn ethvert "søskenbarn på Gjøvik".

Med varme og humor dukker Rogaland Teater ned i vår alles nære historie. Regissør Yngve Sundvor leker med virkelighet, visjon og sannhet og retter blikket mot vår største eksportvare før oljå: misjonen!

Les mer om forestillingen på teaterets nettsider.

Rogaland teater har samarbeidet med førsteamanuensis Hallgeir Skretting ved UiS, som har utviklet skolemateriell til forestillingen. Han har også gjort et stort arbeid med å digitalisere de gamle misjonsfilmene og gjøre disse tilgjengelige på YouTube.

Billettbestilling: Telefon 51 91 90 90. Husk å oppgi at du har fått spesialpris.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (26.09.2012)