Nytt interaktivt kart over UiS

Universitetet i Stavanger ønsker i høst velkommen med et splitter nytt interaktivt kart over campus.

Målgruppen for det interaktive kartet er nye studenter og besøkende.

Kartet, som er tilpasset både pc og mobile flater, skal gjøre det lettere å finne fram til riktig bygning. Det omfatter alle tre campusene: Ullandhaug, Bjergsted og Våland.

Kjapp brukerveiledning
Standardvisningen er Campus Ullandhaug, men de to andre finner du ved å trykke på globus-symbolet oppe til høyre.

Leter du etter et spesifikt hus, kan dette hurtigvelges ved å klikke på pilen til høyre for globusen. Ved å klikke på knappenålshodet får du opp informasjon om hvilke funksjoner huset inneholder.

Den tredje knappen i menyen kan brukes til å slå av og på ulike filtre, alt etter hva man leter etter (bygninger, parkering, sykkelparkering eller busstopp).

Finn deg selv
Undervisningsrom kan letes opp ved å bruke søkefeltet. Man får da vite hvilken bygning rommet ligger i.

Du starter et nytt søk ved å trykke på UiS-logoen oppe til venstre.

Dersom du henter opp kartet med smarttelefon eller nettbrett, kan du også søke opp din egen posisjon i kartet med å klikke på «blink»-ikonet.

Skal oppgraderes
UiS håper med dette å ha bedret tilgjengeligheten for nye studenter og besøkende. Planen er at kartløsningen senere skal oppgraderes med mer detaljert visning av rom og etasjer.

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (13.08.2012)