Det er aldri for sent å hjelpe noen på rett vei

Hvert år trenger vi over 120 nye fosterhjem i Sør-Rogaland. Fosterforeldre som har sin yrkesbakgrunn fra barnehage, skole og universitet er godt representert blant de over 9000 fosterhjemmene vi har i Norge.

Fosterhjemskampanjen «Det er aldri for sent å hjelpe noen på rett vei» retter seg spesielt mot rekruttering av fosterhjem til ungdom mellom 15 og 17 år. Dette innebærer en oppgave for noen få år. Samtidig trenger vi fosterforelre som ønsker å gi daglig omsorg for fosterbarn i alle aldre, fra nyfødte til 17 år. Se www.fosterhjem.no/stavanger for mer informasjon.

Det er ingen enkel oppgave å være fosterforeldre. Men fosterforeldrene selv sier at bekymringene overskygges av gleden over å hjelpe noen til et bedre liv. De sier det er tøft, men verdt.

Interessert i å få vite mer? Kontakt oss på telefon 466 19 694 for en uforpliktende samtale, eller en prat hjemme hos dere eller på vårt kontor.

Sist oppdatert av Peter André Schwarz (01.08.2012)