Workshop om sikkerhet og samarbeid

Senter for risikostyring og samfunnssikkerhet og Internasjonalt senter for forsvarsstudier i Tallinn arrangerer arbeidsseminar på temaet sikkerhet og samarbeid i de nordiske og baltiske landene.

På arbeidsseminaret skal forskere diskutere sikkerhet og samarbeid i de nordiske og baltiske landene med fokus på økonomi, sikkerhet og identitet i et Europa der nye regioner vokser fram.

På programmet står blant annet samfunnssikkerhet i små stater og lokal, nasjonal og global sikkerhet.

Blant deltakerne er Jan Egeland, Europa-direktør i Human Rights Watch og æresdoktor ved UiS, professor Peter Burgess fra Institutt for fredsforskning (PRIO), samt Ivar Knai og Ørjan N. Karlsson fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Bjørg Ofstad fra Norges forskningsråd deltar også.

I tillegg vil flere anerkjente forskere fra universiteter i Norden og i de baltiske landene holde innlegg med egne land som case.

Se hele programmet

Arrangementet vil foregå på engelsk og er åpent for interesserte.

For mer informasjon, kontakt Kenneth Pettersen, koordinator for SEROS

Sist oppdatert av Silje Stangeland (23.05.2012)

Globus
Sikkerhet og samarbeid i de nordiske og baltiske landene er tema når Senter for risikostyring og samfunnssikkerhet og Internasjonalt senter for forsvarsstudier i Tallinn inviterer til arbeidsseminar.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER