Åpen forelesning om terrorismens historie

Mats Fridlund fra Göteborgs Universitet kommer til UiS onsdag 25. april klokken 10.15 for å holde en åpen forelesning om terrorismens historie. Studenter, masterstudenter, forskere og andre interesserte er velkomne.

Forelesningen har fått tittelen «Den urbana sikkerheten og terrorens materialiteter: Utviklingen av beskyttende teknologier fra bombing til terrorisme».

Fridlund er teknologihistoriker og forelesningen er knyttet til hans pågående forskning, hvor han blant annet studerer utviklingen av såkalt urban terrormindedness.

Fridlund har skrevet to bøker, en rekke forskningsartikler og er mye brukt som foreleser.

Dato: onsdag 25. April
Tid: 10.15-11.30
Sted: Kjølv Egelands Hus, auditorium C-101

Arrangør: Institutt for kultur- og språkvitenskap og SEROS - Senter for risikostyring og samfunnssikkerhet

Mats Fridlund deltar også på UiS Debatt i Folken 26. april. Temaet er hvordan 22.juli vil påvirke vår fremtid på godt og vondt.

Sist oppdatert av Elin Nyberg (20.04.2012)