Seminar om ruspolitikk

Narkotikapolitikk og sosiale dimensjoner av rus i senmoderne individuelle samfunn skal diskuteres når rusforskere ved UiS inviterer praktikere, studenter og andre interesserte til seminar den 18. april.

Program:

14:00 – 15:30: Alkohol og narkotikapolitikk: hva fungerer – innblikk i nederlandsk politikk ved professor Henk Garretsen

15:30 – 16:00: Forfriskninger

16:00 – 16:30: Sosial mobilisasjon eller illegalt rusmisbruk ved professor Philip Lalander

16:30 – 17:00: Sosial marginalisasjon og myndighetenes respons; Spredningen av politiske holdninger i dagens europeiske narkotikapolitikk ved leder Svanaug Fjœr ved institutt for sosialfag ved UiS

17:15 – 18:00: Diskusjon

Seminaret finner sted 18. april i Kjell Arholms hus, rom 139.

Påmelding til anne.vestvik@uis.no innen 12. april.

Seminaret arrangeres av programområdet for samfunnsvitskapeleg rusforsking, Institutt for helsefag og HUSK.

Velkommen!

Sist oppdatert av Silje Stangeland (12.04.2012)

Piller
RUS OG POLITIKK: Narkotikapolitikk og sosiale dimensjoner av rus i senmoderne individuelle samfunn skal diskuteres når rusforskere ved UiS inviterer til seminar.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER