Gisle Steffensen fikk årets hederspris

Hotelldirektør ved Sola Strand Hotell, Gisle Steffensen, fikk Norsk Hotellhøgskoles hederspris under årets Serviceforum ved UiS. Bjørgvin Thorsteinsson ble Årets Hotelier.

For å få hedersprisen til NHS, må kandidatene ha vært en god støttespiller for skolen, gjort en innsats for NHS over tid, vært med på å opprettholde og styrke merkevaren NHS, arbeidet aktivt for studentenes interesser og arbeidet for å styrke Norsk Vertskaps industri.

I år kom styret til enighet om Gisle Steffensen, han er en kandidat som i lang tid vært en viktig støttespiller for NHS. Gisle er også en viktig pådriver i vertskapsindustrien gjennom Sola strand hotell. Han har også vært med å styrke merkevaren NHS regionalt og nasjonalt.

Årets Hotelier
Ved kåring av vinneren til årets Hotelier er det blant annet lagt vekt på kandidatens evne til å snu en tøff tid etter møte med veggen til noe positivt, hans engasjement utover det å nå egne mål for seg og sin bedrift og hans lokale engasjement.
I tillegg har lederskap, referanser, utdannelse og erfaring vært med på å avgjøre at Bjørgvin Thorsteinsson, direktør for Rica Hell Hotel, Trondheim ble årets Hotelier.

Det er Cornell Hotel Society, chapter Norway, som står bak prisen.

En suksess
Serviceforum 2012 ble som årets tittel, en suksess. Både konferansen og bankett ble utsolgt med 200 billetter. På dagen var det veldig gode foredrag og debatt. Spesielt Thomas Hellums foredrag ”Slik laget vi Hurtigruten, minutt for minutt" og Putte Svensson Sahlin sitt foredrag "Fra rappkjeftet pønker til suksessrik entreprenør" ble godt tatt imot.

Under banketten hadde Heine Totland full kontroll på gjestene og skapte god stemning. Sammen med bandet hans Buddy Holly satt de stemningen fra første minutt. Fra kjøkkenet kom det mange delikatesser og overraskelser. 5 retter ble avsluttet med en nydelig brunostparfait og den høstet mange komplimenter.

Twitterveggen (#Serviceforum) var oppe hele under dagen. Den var veldig populær og ble blant annet brukt av konferansier Simen Vinge til å spørre foredragsholderne gode spørsmål.

Servicekonferansen 2012.

Sist oppdatert av Ragnhild Nordahl Næss (23.03.2012)

Bilde av Gisle Steffensen som får utdelt pris, sammen med tre prisutdelere.
Gisle Steffensen, direktør ved Sola Strand Hotel, mottar NHS sin hederspris.
Bilde av Bjørgvin Thorsteinsson med diplom
Årets Hotelier ble Bjørgvin Thorsteinsson, direktør ved Rica Hell Hotel, Trondheim.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER