146 nye studentboliger

Studentsamskipnaden fikk hyggelig besøk av statsråden da hun skulle tildele årets tilskudd til studentboliger til SiS. Og det var gledelige nyheter Aasland hadde å komme med.

– Vi vet at det koster å bo, derfor er det en glede at vi kan tildele hele 146 studentboliger til Stavanger i 2012.

Aasland skrøt av SiS sin fremdrift og var trygge på at Studentsamskipnaden vil gi studentene en trygg og god plass å bo.

– Dette er til glede for studentsamskipnaden, universitetet og studentene, la Aasland til.

Rask bygging
Leder i StOr, Morten Rønne, takket statsråden og understreket at hver eneste sengeplass er viktig.

– SiS er verdens beste og raskeste studentsamskipnad, sa Rønne.

Rønne var sikker på at samarbeidet mellom SiS, Stavanger kommune og Kunnskapsdepartementet har og vil være viktig for byggingen av studentboliger.

Skal bygges ved Sørmarka
Direktør i SiS, Ellinor Svela, var enig og understreket at Stavanger kommune er landets beste vertskommune.

– Jeg kan love at studentboligene er innflytningsklare til august 2013, sa Svela.

Dermed blir det 146 nye studenthybler ved Sørmarka.

De neste studentboligprosjektene til SiS er i Sandnes sentrum og Bjergsted.

Les saken på SiS sine nettsider

Les også: Nye studentboliger åpnet

Sist oppdatert av Silje Stangeland (09.02.2012)

Sørmarka studentboliger
FÅR FLERE STUDENTBOLIGER: Statsråd Tora Aasland hadde med penger til 146 nye studentboliger da hun i dag besøkte Universitetet i Stavanger. Dermed blir det 146 nye studenthybler ved Sørmarka.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER