Om å bety en forskjell - "Christmas Family Visit"

Noen av våre internasjonale studenter har ikke muligheten til å reise hjem til jul. StOr og Studentpresten tar også i år initiativet til å organisere "Christmas Family Visit".

I juleferien er det folketomt på Campus, og mange nordmenn pleier familie og gode tradisjoner denne tiden. Dette gjør at de internasjonale studentene som blir igjen blir ekstra ensomme i julen. Vi har lyst til å gi de internasjonale studentene som blir i Norge litt norsk juletradisjon, og gi dem mulighet til å feire jul selv om de ikke er hjemme med familien.
13. desember skal vi arrangere Christmas Lunch for internasjonale studenter med nissegrøt og juleprogram.

I juleferien søker vi ansatte som har lyst til å invitere to eller flere internasjonale studenter hjem på besøk/middag en dag eller kveld mellom 24. og 30. desember.
Har du lyst til å bety en forskjell for en eller flere internasjonale studenter denne julen?

Da sender du en e-post til Stefan - prest: stefan.emmerhoff@uis.no, med følgende opplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og hvilken dag du/dere vil invitere.

Fint om dere kan gi en tilbakemelding innen 20. november, så skal vi knytte kontakt mellom vertskap og studenter. Før vi tar juleferie vil vi så knytte kontakten mellom student og vertskap.

Lykke til med juleforberedelsene!

StOr og Studentpresten

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (07.11.2011)