Gjesteforelesning med Bernt Aardal

Tirsdag 11. oktober holder valgforsker Bernt Aardal fra Institutt for samfunnsforskning i Oslo en gjesteforelesning ved UiS. Tema for forelesningen er det politiske landskap og Stortingsvalget 2009.

Gjesteforelesningen tar utganspunkt i boka "Det politiske landskap. En studie av stortingsvalget 2009" som nylig er utgitt på Cappelen Damm Akademisk.

Forelesningen finner sted tirsdag 11. oktober fra klokka 14:15 til 16:00 i auditorium Ø-120 i Arne Rettedals hus og inngår i emnet "Makt og politikk", som blant annet er for studenter som tar sosiologi og statsvitenskap.

Bernt Aardal leder det norske valgforskningsprogrammet ved Institutt for samfunnsforskning og har utgitt en rekke bøker om norske valg. Han er også vel kjent som kommentator på NRKs valgsendinger.

Velkommen!

Sist oppdatert av Silje Stangeland (05.10.2011)