Teatertilbud: Førsnakk og Peer Gynt

3. september har Rogaland Teater premiere på Ibsen klassikeren Peer Gynt. Peer Gynt er historien om en selvgod norsk skurk, en dikter og en løgnhals, som har sjarmert og forferdet en hel verden. Men Ibsens klassiker er mer enn bygdetun og bukkeritt, tusser og troll. Bli med på en reise i Peers indre og hans ville og eventyrlige ferd i sin søken på å finne seg selv.

Rogaland teater inviterer ansatte, studenter og alumner til "Førsnakk" torsdag 15. september

Kl. 18.00 ”Førsnakk” i Teaterkaféen: Hvem er Peer og hvorfor lyver han?

Det blir et spennende møte mellom to skuespillere som har tolket Peer Gynt på hvert sitt kontinent. Issaka Sawadogo er fra Burkina Faso og kom til Norge i 1992 da han gjestet Ibsenfestivalen som den første afrikanske Peer Gynt. Sammen med Glenn Andre Kaada, som er aktuell i rollen som Peer Gynt i høstens forestilling på Rogaland Teater, skal de utfordre våre forestillinger om den særnorske Peer Gynt og kanskje gi oss et nytt bilde av den trassige helten.

Dramaturg Njål Helge Mjøs fra Rogaland Teater har rollen som ordstyrer. ”Førsnakk” varer ca 1 time og er et samarbeid mellom Rogaland Teater, Kapittelfestivalen og Stavanger Litteraturhus.

Kl. 19.30 Forestillingen Peer Gynt på Hovedscenen.

Varighet ca 2t 30min inkl pause.

Pris ansatte kr 250/studenter kr 120 pr billett (inkluderer ”Førsnakk” og forestillingen Peer Gynt).

Billetter kan reserveres på tlf 51 91 90 90 eller kjøpes direkte i billettluka på Rogaland Teater. Billettluken er åpen man-fre kl 10-20, lør 10-18.

For mer informasjon om arrangementet se www.rogaland-teater.no eller ta kontakt med Iris Zetterstrøm på tlf. 51 91 90 90

Sist oppdatert av Peter André Schwarz (30.08.2011)