Følg biblioteket på Facebook!

Universitetsbiblioteket er nå også til stede på Facebook, og forsidene våre har gjennomgått enkelte forandringer.

Facebook er verdens klart største sosiale medium, med mer enn 750 millioner aktive brukere. Over to millioner av disse holder til i Norge. Mange norske bibliotek har opprettet sider på Facebook, og UBiS er ikke noe unntak. Siden det ikke er så lenge siden vi opprettet denne siden er det ikke så mange som følger den ennå, men det håper vi skal forandre seg.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

Her vil vi legge ut nyheter, arrangementer og diverse nyttig informasjon for studenter og ansatte. Mye nyttig "småplukk" som vi ikke legger ut på nettsidene vil komme her, i tillegg til informasjon om tjenester som kan være nyttige i perioder med oppgaveskriving, eksamen og lignende.

Vi minner samtidig om at UBiS også kan følges på Twitter.

Nytt utseende på forsidene

Studenter og ansatte som har vært en stund ved UiS har kanskje lagt merke til at forsiden på nettsidene våre har fått et litt friskere utseende, og noen nye funksjoner. Vi håper dette vil gjøre dem mer tiltalende og brukervennlige. På studentsidene og de eksterne sidene har vi lagt inn fanebasert søk, noe vi håper skal gjøre det lettere å finne fram til akkurat det du er ute etter, uten for mye "støy". Vi håper at vi etter hvert også skal få dette på ansattsidene, men her er det noen tekniske utfordringer som må løses først.

Vi har også fått utarbeidet et hyllekart over biblioteket på Ullandhaug.

Sist oppdatert av John David Didriksen (19.08.2011)