Heder og ære til masterstudenter

Masterstudentene på Det samfunnsvitenskapelige fakultet fikk mange gode ord med seg på veien da de i dag markerte avslutningen på masterstudiene.

Og det var mange som ville hedre studentene som denne våren har fullført sin masterutdanning ved SV-fakultetet.

Både familier, forelesere og medstudenter hadde møtt opp for å følge seremonien i Kjell Arholms hus hvor det var satt av tid til både prosesjon, taler og utdeling av diplomer.

- Utdanningen dere nå har fått ved UiS holder et høyt internasjonalt nivå. Dere vil nå kunne konkurrere med de beste. Dra ut i verden og gjør oss stolte, sa fungerende dekan Einar Marnburg ved SV-fakultetet i sin tale til studentene før han ønsket dem lykke til videre i livet.

Dagens hovedtaler var journalist, direktør og politiker Ahmed Bozgil. Han gratulerte masterstudentene med at de nå kunne sette punktum for en spennende studietid i så internasjonal by som Stavanger.

Sist oppdatert av Silje Stangeland (16.06.2011)

Masteravslutning på SV-fakultetet 2011
LANG PROSESJON: Under avslutningsseremonien i Kjell Arholms hus var det satt av tid til både prosesjon, taler og utdeling av diplomer.
Einar Marnburg
GRATULERTE: Fungerende dekan Einar Marnburg ved SV-fakultetet ønsket studentene lykke til.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER