Stina er årets økonomistudent

UiS-student Stina Romslo Kommedal er kåret til årets økonomistudent. - Det er fantastisk kjekt, sier Stina, som tar master i anvendt finans ved Handelshøgskolen ved UiS og som lenge har vært aktiv i flere linjeforeninger for økonomistudenter.

Stina Romslo Kommedal fikk prisen under Talentkonferansen 2011 i går, som arrangeres i regi av det internasjonale konsulentselskapet Universum og Dossier Solutions.

Talentkonferansen deler ut priser innen en rekke kategorier, i samarbeid med bedrifter og organisasjoner.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at Stina fikk prisen for sitt store engasjement for studentkultur - i Stavanger og ved UiS spesielt.

- Når du jobber mye med frivllig arbeid er dette en veldig fin måte å bli satt pris på, sier hun.

UiS-studenten er per dags dato blant annet styreleder i MastØk og leder i Econa UiS og har vært styreleder i Økonomistudentenes forening i Stavanger og styremedlem i Folken. Hun har også jobbet deltid for et oljeselskap.

Fikk sjekk på 20 000
Det er niende gang konsulentselskapet Universum setter pris på studentene, melder dn.no. Vinnerne i kategorien årets studenter får blant annet reisegavekort, 20.000 kroner og hospiteringsopphold.

- Jeg fikk en sjekk på 20 000 kroner, som jeg allerede har brukt litt av til å kjøpe ny mobil, forteller 23-åringen fra Stavanger, som klarte å miste mobilen på den store dagen i går.

- Nå skal jeg svare på gratulasjoner og fortsette feiringen hjemme i Stavanger, sier hun.

Øystein Grøndahl ved Universitetet i Bergen og Høgskolen Stord/Haugesund stakk av med prisen for årets teknologistudent og Glenn Ytterdal fra NITH ble årets it-student.

De nominerte har blitt stemt frem av medstudenter på grunn av sitt engasjement i studiemiljøet, og sine gode studieresultater. Prisene ble delt ut av Econa, FMC Technologies og NITO.

Les mer om årets prisvinnere

Sist oppdatert av Silje Stangeland (05.05.2011)

UiS-student Stina Romslo Kommedal
PRISVINNER: Årets økonomistudent 2011 er Stina Romslo Kommedal ved Handelshøgskolen ved UiS. (Foto: Universum)