"Politiske taler"- foredrag på Hermetikkmuseet

NFF Rogaland inviterer til Prosalong førstkommende torsdag på Hermetikkmuseet. Der vil sosialantropolog Anders Johansen holde foredrag om "Virksomme ord. Om den politiske talens historie i Norge".

NFF-Rogaland inviterer til Prosalong torsdag 5. mai kl. 18.30 i Hermetikkmuseet, Øvre Strandgate 88. For dem som ønsker det starter arrangementet med en liten omvisning i museet. Deretter holder professor i sakprosa Anders Johansen (bildet) ved Universitetet i Bergen foredrag om "Virksomme ord. Om den politiske talens historie i Norge".

Det er gratis adgang.

Anders Johansen (1952) er sosialantropolog, tidligere professor i medievitenskap og i 2010 utnevnt som Norges andre professor i sakprosa ved Universitetet i Bergen. Han har gitt ut en rekke bøker, blant annet om medier, retorikk og det å skrive. I 2009 kom Skriv! Håndverk i sakprosa. Johansen fikk Språkprisen for fremragende bruk av norsk språk i sakprosa i 2008.

Sist oppdatert av (03.05.2011)