Teatertilbud: Enron

Rogaland teater tilbyr spesialpris til ansatte, studenter og alumner. Se den storslåtte satiren om en av historiens største finansskandaler. Stykket spilles frem til 15. april.

Enron er en storslått  satire om en av historiens største finansskandaler. Stykket, som har gått for fulle hus i Londons West End, er gnistrende musikkteater som avslører mekanismene bak den finanskrisen vi fremdeles kjenner etterdønningene av. Enron er et dramatisk lærestykke i finanstematikk for et bredt publikum, og omhandler det indre drama i Enrons tragedie ,- bedriftens vekst og fallitt.

Teatret Vårt og Rogaland Teater har slått kreftene sammen for å gi publikum en underholdende og tankevekkende helaften. Vi møter bl.a. Glenn André Kaada og Marianne Holter i sentrale roller.

I perioden 24. mars - 15. april (man-fre kl 19.30, lør kl 18.00)

Pris: kr 100 pr billett (ord. kr 350)

Reservasjon av billetter: iris@rogaland-teater.no  Vennligst oppgi navn, adresse og mobilnummer.

Sist oppdatert av (07.04.2011)