UiS Volley spiller på campus – gratis billetter!

UiS Volley flytter ”hjem” til Ullandhaug, og spiller sine to første kamper på SiS sportssenter nå i helgen. Det er gratis inngang for ALLE på begge kampene.

Tidligere denne uken ble det klart at UiS Volley får SiS sportssenter som hjemmebane. Laget skal både skal trene og spille kamper på campus.

– Vi har hatt god hjelp av Elixia, men med nærhet til universitetet håper jeg at vi får et større publikum og et tettere forhold til UiS. Vi vil at studentene skal ha et eierforhold til laget, sier styreleder i UiS Volley, Dag Myrestrand.

Håper på leven
Han håper at mange studenter, ansatte og andre sportsinteresserte møter opp og lager leven når UiS Volley spiller sesongens to siste kamper på Ullandhaug.

Lørdag klokken 15 starter kampen mot Oslo Volley og søndag kl 16 tar UiS-jentene i mot Koll.

– Disse lagene er våre største rivaler og det pleier å være spennende kamper, sier Myrestrand.

Norgesmestre
UiS Volley vant både serien og cupen i forrige sesong. Årets seriepokal blir delt ut etter kampen på søndag.

Se invitasjon i pdf (1,1 mb)

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (17.03.2011)