Studentenes Hus

Gledelig nyhet - byggingen av Studentenes Hus er i gang! Studentenes Hus bygges på campus og skal etter planen stå ferdig til studiestart i august 2011.

Prosjektering har pågått i lang tid, men er etter hvert ferdig. Sist onsdag hadde entreprenører, Statsbyggs byggeleder og representant for UiS sitt første byggemøte.

Kontrakten for huset er signert av Statsbygg og arbeidet skal starte i uke 7. På forhånd er det laget en ny innkjøring til parkeringsplassen nord for Ellen og Axel Lunds Hus. En høyspentkabel som gikk tvers over tomten er også lagt om, så nå kan gravingen av byggegropen starte for fullt.

I planleggingen er det tatt maksimalt hensyn til en så smidig prosess som mulig. Derfor er rigg og brakker plassert på et område som allikevel må opparbeides på nytt, og ikke på parkeringsplassen.

Ferdigstillelse er beregnet til studiestart i august 2011.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (17.02.2011)