Ny direktør i UiS Pluss

Elisabeth Faret er ansatt som ny direktør i UiS Pluss. Hun overtar etter Live Hegelstad, som har vært ansatt i vikariat som direktør ved UiS Pluss fra 1. oktober 2010.

Elisabeth Faret er 42 år, og er utdannet Master of Management ved BI Oslo og BI Stavanger. Hun har også grunnfag i pedagogikk fra Universitetet i Tromsø, bachelor i hotelladministrasjon fra UiS og grunnfag i jus fra Universitetet i Bergen.

Faret har siden 2008 vært ansatt som assisterende banksjef i Fokus bank. Fra tidligere har hun erfaring fra stilling som markedssjef/mulighetsutvikler i Greater Stavanger, regionansvarlig i KLM Royal Dutch Airline, Collection Manager i GE Capital/Money Bank og daglig leder for Stavanger-butikken i Thorn Norge.

Sist oppdatert av (26.11.2010)