Marie Smith-Solbakken fortsetter som instituttleder

Marie Smith-Solbakken fortsetter som instituttleder ved institutt for kultur- og språkvitenskap ved UiS. Hun er tilsatt i en ny fireårig åremålsstilling fra 1.1.2011.

Marie Smith-Solbakken overtok som instituttleder ved IKS i 2006, etter Eva Jacobsson. Fra nyttår tar hun altså fatt på nye fire år som instituttleder, noe dekan Tor Hauken ved humanistisk fakultet uttrykker stor tilfredshet med.

Solbakken er cand. philol fra NTNU (1988) og er Dr. art. fra samme sted (1997). Hun har tidligere arbeidet som forsker/seniorforsker ved Rogalandsforskning, vært direktør for personal og organisasjonsutvikling ved firmaet Eurest og fra 2002 var hun daglig leder og fagleder ved senter for arbeidskultur, Igor.

Les også:
Portrett: Utfordreren

Sist oppdatert av Silje Stangeland (28.10.2010)