Andreas Thorkildsen til UiS

Siviløkonomene UiS inviterer mandag 1. november til motivasjonsforedrag med OL-, VM- og EM-mester Andreas Thorkildsen, VM- og EM-deltaker Bjørnar Ustad Kristensen og sponsorsjef Jacob Lund fra DnB Nor.

Siviløkonomene UiS ønsker å invitere alle studenter til motivasjonsforedrag med spydstjernen Andreas Thorkildsen, mellomdistanseløperen Bjørnar Ustad Kristensen og sponsorsjef i DnB NOR Jacob Lund fra klokken 15.00 mandag 1. november i Arne Rettedals hus, rom Ø-110, ved Universitetet i Stavanger.

Sammen med DnBNOR ønsker studentgruppen også å invitere samtlige medlemmer i Siviløkonomene UiS til tapas i etterkant av foredraget. Tapas vil bli servert kl 16.00

Arrangementet krever påmelding. Meld deg på ved å sende en mail til uis@sivilokonomene.no

Du kan også melde din interesse for foredraget ved Siviløkomene UiS sin stand i Arne Rettedals hus mandag 1. november fra klokken 11.00 - 13.00.

Les mer på sivilokonomene.no

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (29.10.2010)