UiS-fagfolk i humordebatter

Humorens forhold til makt og tro er temaene når førsteamanuensis Fartein Valen-Sendstad og professor Bjørn Kvalsvik Nicolaysen ved Universitetet i Stavanger stiller i hver sin debatt under Humorfestivalen.

Torsdag 7. oktober kl 18.00 vil førsteamanuensis ved Institutt for kultur- og språkvitenskap debattere humor og tro med Arnfinn Clementsen, predikant fra Karisma Senter og Rolf Kolbjørn Pahle Bowitz, katolsk sogneprest.

Ordstyrer er komiker Per Inge Torkelsen.

Fredag 8. oktober kl. 18.00 møter professor ved Institutt for kultur- og språkvitenskap blant annet Dagfinn Nordbø, artist, tekstforfatter og kulturjournalist, til debatt om humor og makt. I tillegg vil påtalemakten, den lovgivende- og den dømmende makten, samt pressen være representert.

Ordstyrer er humorist, forfatter og miljøaktivist Terje Torkildsen.

Debattene finner sted på Café Sting. Arrangementene er et samarbeid mellom UiS, Humorfestivalen og Café Sting og er støttet av Fritt Ord.

Les mer på Humorfestivalens hjemmesider

Sist oppdatert av (04.10.2010)

Bilde av Bjørn Kvalsvik Nicolaysen
Bjørn Kvalsvik Nicolaysen er professor i lesevitenskap ved UiS og fast kommentator i Dag og Tid.
Førsteamanuensis Fartein Valen-Sendstad
Førsteamanuensis Fartein Valen-Sendstad underviser i religion ved UiS og har gitt ut flere bøker.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER