Bratvold er professor II på NTNU

Nylig ble Reidar Bratvold ansatt som professor II i investerings- og beslutningsanalyse ved NTNU.

Reidar Bratvold skal spesielt arbeide med beslutningsanalyse for å forbedre avgjørelser i integrerte operasjoner. Integrerte operasjoner (IO) knytter sammen offshoremiljøet og ekspertene på land ved hjelp av dataforbindelser. Fra før av er Bratvold professor ved Institutt for petroleumsteknologi ved UiS. Professor II-stillingen ved NTNU er finansiert av Statoil via IO-senteret på NTNU og er tilknyttet Institutt for petroleum og anvendt geofysikk. Bratvold startet i stillingen 1. september.
– Jeg har tro på at UiS vil ha stort utbytte av å samarbeide med NTNU, spesielt innen de tekniske fagene, sier Bratvold.

Sist oppdatert av (27.09.2010)