Hvordan bli en bedre formidler?

Velkommen til del av UNIPEDs kurs i stemmebruk og formidling fredag 1. oktober. Åpent for ansatte uten introduksjonskurs dersom ledige plasser.

Hvordan oppnå samsvar mellom tekst og formidling; budskapet ditt og det du faktisk formidler gjennom kropp og stemme i rommet?
Kurset bygger på introduksjonskurset som ble holdt 7. juni, og vil i størst mulig grad inneholde praktisk arbeid med eget tekstmateriale.

Kursholderne er opptatt av kroppen og stemmen som sentrale redskaper for formidling. De har bred erfaring både som formidlere og som kursholdere innen dette emnet.

Kirsten Halle - utdannet sanger og sangpedagog. Førstelektor i musikk ved Institutt for førskolelærerutdanning ved UiS.
Hallgjerd Byrkjeland - utdannet skuespiller og sceneinstruktør. Universitetslektor i drama ved Institutt for førskolelærerutdanning ved UiS.

Tid: Fredag 1. oktober 10.15-14.00 (inkl. enkel lunsj)
Sted: HL U-004

Påmelding til Vegard Moen på e-post vegard.moen@uis.no innen fredag 24. september.

Velkommen!

Sist oppdatert av (17.09.2010)