Alle inngangsdører stenges kl. 15.30/All entrance doors will close at 3.30 pm.

Alle inngangsdører på campus vil automatisk stenges kl. 15.30 nå i sommer. Ansatte og studenter må etter dette tidspunktet bruke sine kort for å komme inn i byggene. All entrance doors will automaticly close earlier this summer. Employees and students must use their cards to enter the campus buildings after 3.30 pm.

Driftsavdelingen beklager å måtte melde at alle inngangsdører på campus automatisk vil stenges kl. 15.30 nå i sommer. Det må da brukes ansattkort eller studentkort for å komme inn i byggene. Dette gjelder frem til studiestart. Grunnen til dette er at det gjentatte ganger i sommer har vært begått hærverk både på uteområder og inne i byggene.

Due to vandalism on campus this summer the University Operation Division has decided to automaticly close all entrance doors from 3.30 pm. Employees and students will then need to use their employee- or studentcard to enter the buildings. We are sorry for any inconvenience.

Sist oppdatert av Egil C. Svela (15.07.2010)