Forskning på familie og barn

15. og 16. juni arrangeres det workshop med presentasjoner fra forskning på familie og barn ved UiS. Forskerne som deltar vil blant annet legge fram forskning på temaet innen helse, utdanning og arbeidsmarkedsøkonomi.

På workshopen deltar en gruppe utvalgte økonomiforskere fra USA og Norge. Målet er å gå i dybden på presentasjoner innenfor empirisk mikroøkonomi.

Det er professor Mari Rege ved UiS som arrangerer konferansen i samarbeid med Hilary Hoynes fra University of California og Eric Bettinger fra Stanford University. Arrangementet er støttet gjennom midler fra Forskningsrådet.

På workshopen vil blant annet Jens Ludwig fra University of Chicago holde innlegget The effects of school desegregation on crime, Kevin Milligan fra University of British Columbia vil holde presentasjonen Maternity Leave and Children’s Cognitive and Behavioral Development og Kjetil Telle fra Statistisk Sentralbyrå og Nina Drange fra UiS vil holde innlegget The Effect of Pre-School on Immigrants’ School Performance. Evidence from an Introduction of Free Pre-School in Two Districts in Oslo.

Arrangementet finner sted i G-101 i Arne Rettedals hus.

Se hele programmet

Sist oppdatert av Silje Stangeland (10.06.2010)