Rekordmange under UiS-fanen i Folketoget

Rundt 250 studenter og ansatte bidro til å gjøre Universitetet i Stavanger til et flott innslag i Folketoget på 17. mai.

Oppslutningen rundt Folketoget øker for hver 17. mai, og på årets nasjonaldag var deltakelsen og variasjonen større enn noen gang. Bak UiS-fanen og flaggborgen gikk i år et solid antall studenter, ansatte og flere studentorganisasjoner, deriblant Studentorganisasjonen StOr, PELLE - linjeforening for Petroleumstudenter og hvitkledde sykepleierstudenter. Studentkorpset fra Institutt for musikk spilte til glede for publikum langs bygatene. IMD stilte dessuten med egen dansegruppe.

Også Studentsamskipnaden i Stavanger og Folken var med på å sette sitt preg på toget. For første deltok også gullvinnerne i UiS Volley.

- Takk for engasjementet
Prorektor Egil Gabrielsen, som selv gikk i toget, setter stor pris på engasjementet.

- Takk til alle studenter og ansatte som stilte opp i Folketoget. Jeg er imponert over at så mange deltok. Med alle studentforeningene og musikk og dans var vi et flott og fargerikt innslag, sier Gabrielsen.

Sist oppdatert av (18.05.2010)

Bilde av UiS-fanen i Folketoget
UiS blir mer synlig i Folketoget for hver 17. mai som går.
Bilde av korpset
KORPS: Studenter fra Institutt for musikk og dans skapte god stemning i Stavangers gater.
GULLVINNERE: UiS Volley
GULLVINNERE: UiS Volley har tatt to gull i sitt første år. Her er norgesmesterne med styreleder Solgun Welle og styremedlem Torgeir Vølstad i spissen .

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER