Kurstilbud fra UNIPED: Hvordan bli en bedre formidler?

Velkommen til introduksjonskurs i formidling, mandag 7. juni. Hvordan oppnå samsvar mellom tekst og formidling; budskapet ditt og det du faktisk formidler gjennom kropp og stemme i rommet? Gjennom bevisstgjøring og praktisk arbeid vil vi utforske våre muligheter i ulike formidlingssituasjoner.

Kursholderne er opptatt av kroppen og stemmen som sentrale redskaper for formidling. De har bred erfaring både som formidlere og som kursholdere innen dette emnet.

Kirsten Halle - utdannet sanger og sangpedagog. Førstelektor i musikk ved Institutt for førskolelærerutdanning ved UiS.
Hallgjerd Byrkjeland - utdannet skuespiller og sceneinstruktør. Universitetslektor i drama ved Institutt for førskolelærerutdanning ved UiS.

Mulighet for oppfølgingskurs i september.

Åpent for alle ansatte.
Tid: Mandag 7. juni 12.15-15.00
Sted: AR-G201
Påmelding til Vegard Moen på e-post vegard.moen@uis.no innen torsdag 3. juni.

Velkommen!

Sist oppdatert av (02.06.2010)