Seminar om sosiale medier 23. april

Vi ønsker velkommen til seminar om sosiale medier fredag 23 april kl 0900 til 1300. Seminaret er åpent for studenter, ansatte og andre som er interessert. Sted for seminaret er auditorium A2 i Kjell Arholms hus, Universitetet i Stavanger. Seminaret er gratis, vi spanderer litt kaffe, men lunsjen må du ordne selv.

Hashtag for arrangementet er #uis2304
På programmet:

"Hvorfor satser UiS på sosiale medier?" Kort innledning ved nettredaktør Ingeborg Dirdal.

"UiS og iTunesU -- et universitet i lomma". NettOp (nettbaserte tjenester) ved UiS forteller om erfaringer med nettbasert sykepleiestudie og hvordan iTunesU vil forandre fremtidens undervisning.

"Jeg blogger og twitrer - altså er jeg?"  Thor Bjarne Bore har en imponerende bakgrunn, og er en av de fremste bloggerne i regionen. Blant annet var han sjef for Vårt Land (1970-83) og Stavanger Aftenblad 1983-2000). Ledet Regjeringens TV2-utvalg, styret i Kirkens Nødhjelp, Norsk Presseforbund, og Kirkerådet, medlem Ytringsfrihetskommisjonen, ex-styremedlem NRK og SSB, er nå bystyremedlem (Venstre).

"Sosiale studentmedier!" Geir Søndeland er redaktør for Studentmediene i Stavanger (Smis). Han er utdannet journalist fra UiS i fjor, og vil dele fra sine erfaringer som multimedieredaktør. Studentmediene er ikke bare avis og radio, de har også en offensiv tilnærming til Facebook. Hvorfor de gjør dette, og hva som er resultatene vil han fortelle om. er tittel på hans innlegg.

Siste foredragholder blir Arne Olav Nygard, fra Institutt for kultur- og språkvitenskap, han vil snakke om "Ungdom og digitale media". Du kan lese mer om hva han holder på med i Univers.

Påmelding til seminaret skjer elektronisk på dette skjemaet.

0900: UiS og sosiale medier, nettredaktør Ingeborg Dirdal
0920: Ungdom og digitale medium, UiS-stipendiat Arne Olav Nygard
1000: Pause - Kaffe 1015: Jeg blogger og twittrer - altså er jeg? Thor Bjarne Bore
1115: UiS og iTunesU - et universitet i lomma, Atle Løkken leder for NettOp
12-1230: Lunsj,
1230: Sosiale studentmedier, SmiS-redaktør Geir Søndeland Seminarer arrangeres av Strategi- og kommunikasjonsavdelingen ved Universitetet i Stavanger.

Sist oppdatert av Kjartan Lindland (16.06.2010)