Møt lærer Håvard Tjora fra tv-serien "Blanke ark"

Mandag 22. mars kl. 18.00 kan lærerstudenter, elever i videregående skoler, mødre, fedre og andre interesserte møte lærer Håvard Tjora i Folken. Tjora er kjent fra tv-serien "Blanke ark" og er i tillegg spaltist i Dagbladet.

Sammen med lokale GNISTRENDE unge lærere stiller Håvard Tjora til debatt, informasjon og mingling.

- Alle mener noe om læreryrket, men hva mener unge lærere selv? De som møter opp i Folken får svar på dette, sier instituttleder Elaine Munthe ved Institutt for allmennlærerutdanning og spesialpedagogikk ved UiS.

Munthe håper arrangementet vil bidra til engasjement om læreryrket og de nye grunnskolelærerutdanningene ved UiS.

- Det er viktig å heve lærernes status, og da kreves bedre kunnskap om læreres arbeidshverdag og yrkesutøvelse, slik at flere har lyst å bli lærere, sier hun.

Arrangementet er et regionalt Stjernemøte. Det arrangeres av GNIST Rogaland, som består av Universitetet i Stavanger, Fylkesmannen i Rogaland, Kommunenes Sentralforbund, Utdanningsforbundet, Elevorganisasjonen og NHO Rogaland.

Studere ved UiS?
- Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn, fireårig utdanning
- Grunnskolelærerutdanning 5.-10. trinn, fireårig utdanning

Sist oppdatert av (15.03.2010)