Bedriftsorientering – nå starter snart sesongen!

Hver onsdag etter påske arrangeres det bedriftsorienteringsløp her i distriktet. Hvorfor ikke prøve deg ute i skogen med kart og kompass du også?

Alt etter form og erfaring kan du velge mellom fire eller fem forskjellige klasser og løypelengder. Du får mosjon, og kommer deg ut i naturen på stadig nye steder. Orientering krever tankevirksomhet og passer utmerket for universitetsansatte, og medlemmene i bedriftsidrettslaget får dekket startkontingenten.

Flere opplysninger?
Gå inn på bedriftsorienteringens hjemmeside eller ta kontakt med Knut Jonas Espedal, tlf 31924 eller 91591333.

Løpene denne våren går slik:
7/4 Njåskogen
14/4 Krossberg
21/4 Tastaveden
28/4 Bakkebø
5/5 Njåfjellet, 12/5 Berget
19/5 Skjæveland
26/5 Sørmarka
2/6 Bue-Røysland
9/6 Svartmyr
16/6 Brekko

Legg merke til at ordinær påmelding til løpene må skje på mandagen i uka før løpet. På grunn av påsken bør likevel påmelding til det første løpet skje seinest 26. mars, men etteranmelding løpsdagen er også mulig.

Sist oppdatert av (09.03.2010)