Teaterforestillinger for barn

Velferdsutvalget ved UiS, i samarbeid med Drama 2-studentene, ønsker velkommen til teaterforestillinger tirsdag 23. februar fra kl. 17.30 og utover.

Alle forestillingene spilles i Arne Rettedals hus, dramarommene i 2. underetasje.

"Momo, eller kampen om tiden" kan passe for barn fra 6 år i følge med voksen. De øvre forestillinger er egnet for 4. klasse og oppover

Fri entre!

Påmelding til gry.tjorhom@uis.no innen mandag 22. februar.

Oppgi antall barn/voksne og hvilken/hvilke forestilling(er) du/dere ønsker å se.

Det er begrenset antall plasser, så her gjelder ”Først til mølla…”.

Hjertelig velkommen!

«MOMO, ELLER KAMPEN OM TIDEN» - kl. 17.30 - 18.00

En liten jente som heter Momo flytter inn i det gamle amfiteatert. Hos henne er det alltid tid til den gode samtalen og leken. Hun har mange venner som besøker henne, Beppo Gatefeier, Gigi, Nino hans kone Liliana og mange flere. Men i bakgrunnen lurer de Grå mennene fra Tidssparekassen. De overtaler stadig flere mennesker til å spare tiden sin i Tidssparekassen og etter hvert har de også vennene til Momo i sin hule hånd. Den eneste som kan redde menneskene fra de Grå mennene er Momo…
”Momo, eller kampen om tiden” handler den tiden vi har og den tiden vi ikke har. Et eventyr om tidspresset i vårt moderne forbrukersamfunn

«OLIVER TWIST» - kl. 18.15 - 18.45

Oliver Twist er en historie om en foreldreløs gutt som vokser opp på et fattighus. Etter å ha blitt kastet ut av fattighuset ender gutten opp hos Fagin og hans bande i London. Fagin og banden er lommetyver, og stakkars Oliver forstår ikke at han er blitt medlem i gjeng med kjeltringer. Oliver blir anklaget for en forbrytelse han ikke har begått, og livet til den uskyldige gutten tar en vending.

«STORE FORVENTNINGER» - kl. 19.00 - 19.30

Bli med på en forrykende forestilling fra Charles Dickens nest siste eventyr. I ”Store Forventninger” møter vi den foreldreløse gutten Pip og hans nærmeste venner. Han vokser opp som en fattig smed på landet, men utrolige hendelser treffer inn da en anerkjent advokat dukker opp og forteller at noen ønsker å overrekke Pip en stor arv. Pip tar i mot arven, og flytter til byen der han lærer å bli en elegant herre. Han glemmer fort hvor han kommer fra, og mister begrepet om sannhet og ærlighet i rikdommens overfladiske verden. En strålende fremtid, store forventninger.

Sist oppdatert av (19.02.2010)