UiS Alumni formidler det som skjer

Neste alumninyhetsbrev går ut mandag 8. februar. Vi formidler nyheter til 4440 tidligere studenter. Kom med innspill til nytt om forskning og aktuelle arrangementer.

Om alumninyhetsbrevet
Alumninyhetsbrevet går ut til tidligere studenter ved UiS og tidligere institusjoner. Vi formidler nytt innen utdanning, forskning og aktuelle arrangementer. Våre faste spalter er:

• Nyheter - Nytt fra UiS og alumninettverket
  • Arrangementer - Konferanser, gjesteforelesninger og seminarer
  • Karriere - Ledige stillinger i relevante bransjer/virksomheter
  • Utdanning og kurs - Tilbud om kurs, etter- og videreutdanning

I februarutgaven kan du også lese om månedens alumn og vår nye fagbokstafett.

Kom med innspill!
Innspill kan sendes til alumnikoordinator, Peter Schwarz, alumni@uis.no innen fredag 5. februar.

Hvordan bli med?
Alle som har studert ved UiS, inkludert sisteårsstudenter på bachelor, master og phd, er velkomne til å bli med i alumninettverket. For å bli med må man registrere seg i vår portal: http://alumni.uis.no.

Fordeler
Som medlem kan man knytte kontakt med tidligere medstudenter, få faglige oppdateringer, finne ledige stillinger innen en rekke bransjer/virksomheter, se tilbud om kurs, etter- og videreutdanning, samt bli invitert til faglige og sosiale arrangementer. Det er også mulig å tegne abonnement på UniverS.

Sist oppdatert av (02.02.2010)