Åpning av Læringsstøttesenteret

Mandag 9. november var det offisiell åpning av Læringsttøttesenteret på UiS

Etter at de frammøtte hadde forsynt seg av saltstenger, druer og Mozell holdt bibliotekdirektør Espen Skjoldal en tale i anledning åpningen. Han sa blant annet:

"LSS er er å tenke helhet, det er å se studenten i et langsiktig og inkluderende perspektiv, slik at en god lærers formidling finner god jord å vokse i. Vi håper det vil bli en betydelig ressurs framover."

(Hele talen hans kan leses HER)

LSS-koordinator Emma Arthur la i sin tale vekt på at LSS setter studenten i sentrum. Samtidig som de store ambisjonene er på plass må en innse at alt ikke kan gjøres på en gang:

"Som leder av Læringsstøttesenteret har jeg store ambisjoner, men jeg trenger å være tålmodig. I dag er bare starten, og det kommer til å ta tid å utvikle et senter akkurat som vi vil ha det."

(Les hele hennes tale HER)

Etter at talene var vel overstått hadde Emma æren av å klippe over den røde sløyfen og med det erklære senteret for offisiellt åpnet.

De frammøtte under åpningen var stort sett ansatte ved biblioteket. Fire ansatte utenfra var til stede. Studentene var ikke representert, hverken ved studentmediene eller noen av studentorganisasjonene.

Sist oppdatert av John David Didriksen (10.11.2009)