Karrieredagen ved UiS

Tirsdag 13. oktober arrangerer INDØKS Karrieredagen på Universitetet i Stavanger for tredje år på rad. Da samles 40 bedrifter i Kjølv Egelands hus til glede for karrierebevisste studenter.

Fra klokken 10.00 og fram til klokken 15.00 har studentene anledning til å møte 40 bedrifter og rundt 180 representanter fra de ulike bedriftene på Kjølv Egelands hus. Karrieredagen er en gylden mulighet for bedriftene til å profilere seg og møte studentene. For studentene er dette en god anledning til å knytte kontakter med en framtidig arbeidsgiver eller lære å kjenne nye og spennende bedrifter.

Programmet for dagen består blant annet av et arbeidskontraktskurs i regi av Tekna og et populærforedrag av Espen Holm: ”Penga eller livet!” – en utrolig, men sann historie om en gründers vekst og fall. Et annet høydepunkt er et moteshow der det siste innen høstmote for jobb og fritid vises fram.

– For å gjøre det lettere for studenter som skal inn i arbeidslivet, har vi laget et moteshow som viser siste høstmote innen jobb og karriere. Så får studentene én ting mindre å bekymre deg over den dagen de spaserer inn i arbeidslivets verden, forteller Erik Malm i INDØKS.

INDØKS er linjeforeningen for studenter ved master i industriell økonomi. De jobber for å skape en tettere relasjon mellom studenter og næringsliv, for eksempel gjennom Karrieredagen og bedriftspresentasjoner.

– På kvelden inviterer vi bedrifter og studenter til karrierefest på Folken for gode samtaler i en avslappet atmosfære og med god underholdning i form av stand-up ved Terje Sporsem. Alle arrangement er gratis for studentene, forklarer Erik Malm.

I forkant av dagen blir det arrangert CV/jobbsøkerkurs i regi av Karrieresenteret ved UiS.

Se hele programmet.
Mer informasjon finner du i katalogen som ligger på www.karrieredagen.com

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (07.10.2009)