Språkdag på UiS

Torsdag 24. september, to dager på forskudd, markerer UiS EUs internasjonale språkdag. Kolleger ved tysk, fransk og spansk på Institutt for kultur- og språkvitenskap inviterer lærerkollegaer fra hele Rogaland til et variert og motiverende kurs.

Først samles alle til en utveksling om EKSPER - et konkretiseringsverktøy for fremmedspråksundervisning utarbeidet ved UiS.  Deretter følger en konsis rapportering fra vår nasjonale undersøkelse om lærernes holdninger til Kunnskapsløftet. Så blir det ideer for bruk av YouTube (audio/visuelt materiale) i fremmedspråksklasserommet. Etter lunsj deles kurset i tre (tysk/fransk/spansk).

Goethe-instituttet bidrar, og egne fagfolk presenterer 45 minutter lange seanser om alt fra film, Stasi i tysk offentlighet, nettbaserte ressurser, litteratur, tegneserier. Deltagere som underviser flere språk kan fritt bytte rom/språk underveis.

Velkommen til UiS torsdag 24. september 2009 fra kl. 9.15-15.15

Kurset koster 350 kr og inkluderer lunsj, frukt og kaffe.

Kontaktperson: Ann Elisabeth Laksfoss Hansen

Les mer om programmet (pdf - 85 kb)

Sist oppdatert av (18.09.2009)