Teknova med i CenSe

Forskningsinstitusjonen Teknova i Agder vedtok i dag å bli med i Senter for bærekraftig energi (CenSe). Dermed er den fjerde forskningspartneren på plass i konsortiet.

Tidligere har International Research Institute of Stavanger (IRIS) og universitetene i Stavanger og Agder vedtatt å samarbeide om forskning på bærekraftig energi. Fredag vedtok også styret i Agder-selskapet Teknova å bli med i konsortiet.
- Styret har et vidt perspektiv på satsingen. Teknova skal bygge seg opp på fornybar energi og skal håndtere både kortsiktige linjer og langsiktige ambisjoner sier administrerende direktør Kjetil Stuland.
Neste steg for senteret er å knytte til seg en rekke selskaper for sammen å finne løsninger innen bærekraftig energi.

Les mer om CenSe her

Besøk Teknovas hjemmeside her

Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (16.03.2009)