Ny bok om det norske innovasjonssystemet

Førsteamanuensis Ole Andreas Engen ved UiS har bidratt med et kapittel i boken "Innovation, Path-Dependency and Policy - the Norwegian Case". Boken lanseres på et eget seminar i Oslo, torsdag 5. mars.

Dette er den første boken som tar for seg det norske innovasjonssystemet i et bredt og historisk perspektiv. Boken er et resultat av et prosjekt finansiert av Norges forskningsråds KUNI-program.

Den er redigert av Jan Fagerberg, David Mowery og Bart Verspagen og gis ut på forlaget Oxford University Press.

Ole Andreas Engen vil holde innledning under lanseringsseminaret. Arrangementet arrangeres i fellesskap av Norges forskningsråd, Senter for teknologi, innovasjon og kultur (TIK) ved Universitetet i Oslo og Norsk institutt for studier av innovasjon, forskning og utvikling (NIFU STEP).

Program for lanseringsseminaret

Sist oppdatert av (02.03.2009)