UiS er i gang med KGV

Ved konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) vil all innlevering og behandling av anbud foregå elektronisk. Hele universitets- og høgskolesektoren og ellers store deler av Staten tar nå i bruk denne typen hjelpmidler. UiS er langt framme i denne utviklingen.

UiS har satt i produksjon første elektroniske konkurranse i KGV den 16. oktober kl. 16:16. Konkurransen har referanse 27067, gjelder forskningsutstyr til Teknisk-naturvitenskapelig fakultet: Tube Blocking Rig for Dynamic Scale Inhibitor - Performance Testing. Det første elektroniske anbudet er nå åpnet og det klargjøres for evaluering og kontrakt.

Systemet vil senere bli koblet til ePhorte for overføring av data. Det gjenstår ennå noen utfordringer i og finjusteringer av KGV-systemet. Neste elektronisk anbud er datarekvisita og kontorrekvisita.

For mer informasjon, se Uninett og Markedsplassen

Sist oppdatert av (09.12.2008)