Manntallsliste - suppleringsvalg til fakultetsstyrer // Electoral rolls - by-election to faculty boards

Her finner du manntallslister ved suppleringsvalg til fakultetsstyret ved SV-fakultetet og UK-fakultetet. // Here you can find the electoral rolls for by-election to the Faculty Board at the Faculty of Social Sciences (SV) and the Faculty of Performing Arts (UK):

Fristen for å klage over manntallet er onsdag 11. april kl. 15.00. Ev. klager sendes til valgstyrets sekretær Tore Bjørn Hatleskog, epost torebjorn.hatleskog@uis.no.

The deadline for complaining about the electoral roll is Wednesday, April 11th at 15.00. Any complaints are to be sent do the secretary of the Election Board, Tore Bjørn Hatleskog, email torebjorn.hatleskog@uis.no.

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (04.04.2018)