StOr-leder trekker seg

StOr-leder Jørgen Sjøberg trekker seg fra vervet av helsemessige årsaker med virkning fra 10. mars 2018. Nestleder for utdanning, Sara Jalali, overtar ledervervet frem til 30. juni 2018.

– Bakgrunnen for at jeg ønsker å fratre vervet er helsemessige årsaker, noe som også er grunnen for kort oppsigelsestid. Jeg ønsker å fratre mitt verv da jeg opplever at min helsemessige tilstand er til hinder for organisasjonens utvikling og min forutsetning for å gjøre en tilstrekkelig jobb. Både for StOrs- og for mitt eget beste vil det å fratre min stilling være det mest hensiktsmessige, sier Sjøberg i en pressemelding fra StOr.

Sara Jalali sier i pressemeldingen at dette er en ekstraordinær situasjon for organisasjonen.

– Likevel må vi gjøre det beste ut av situasjonen vi er i, og jeg trer inn i ledervervet med intensjon om å gjøre mitt beste for å være en tydelig lederfigur for Studentparlamentet og organisasjonen i tiden fremover, sier hun.

Styret ved Universitetet i Stavanger ble informert om fratredelsen på styremøtet 8. mars.

Sist oppdatert av Elin Nyberg (09.03.2018)