Else-Beth Roalsø er død

UiS har mottatt det triste budskapet om at førstelektor Else-Beth Roalsø er død.

Roalsø ble 65 år gammel og døde søndag 25. februar etter lengre tids sykdom.

Else-Beth Roalsø var førstelektor ved Institutt for medie- og samfunnsfag ved Det samfunnsvitenskapelig fakultet ved UiS. Hun har jobbet ved journalistutdanningen siden 1991, først som amanuensis og siden 2011 som førstelektor.

Roalsø har bred journalistisk erfaring, blant annet fra NRK TV, NRK Rogaland, Dagbladet, Dagbladet Rogaland og Vi Menn. Fra 1988 til 1991 var hun informasjonsleder ved Rogaland Teater, og mellom 1984 og 1988 var hun utredningssekretær/prosjektleder i Nordiska nämnden för handikappfrågor, Nordisk ministerråd.

Bisettelse i Stavanger krematorium fredag 9. mars kl. 12.30 . Dette vil bli markert med flagging på halv stang på universitetsområdet.

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (06.03.2018)