Åpnet med et smell

Det tidligere Institutt for matematikk og naturvitenskap (IMN) har blitt til Institutt for matematikk og fysikk (IMF) og Institutt for kjemi, biovitenskap og miljøteknologi (IKBM). Universitetslektor Inge Christ sørget for at IKBM åpnet med et smell.

Instituttleder Gro Johnsen inviterte til kake og en uformell åpning av instituttet, tirsdag 6. februar. Inge Christ på sin side feiret med hjemmelaget konfettikanon.

Institutt for kjemi, biovitenskap og miljøteknologi (IKBM) driver med forskning og undervisning i de naturvitenskaplige fagområdene kjemi og miljø og biologisk kjemi.

Som en del av instituttet inngår forskningssenteret CORE - Senter for organelleforskning. Det er i dag 50 ansatte (inklusiv stipendiater og postdoktorer) og 350 studenter er tilknyttet instituttet.

Sist oppdatert av Mari Løvås (07.02.2018)