Klippet snoren for Institutt for matematikk og fysikk

Det tidligere Institutt for matematikk og naturvitenskap (IMN) har blitt til Institutt for matematikk og fysikk (IMF) og Institutt for kjemi, biovitenskap og miljøteknologi (IKBM). IMF feiret delingen med en uformell åpning 2. februar.

Instituttleder Bjørn Henrik Auestad inviterte til feiring av det nye instituttet fredag 2. februar. På menyen var det sushi og pizza, og på agendaen var det informasjon om instituttet, dets ansatte, undervisningsaktiviteter og studieprogrammer og forskningsportefølje. Samt snorklipping.

Institutt for matematikk og fysikk (IMF) driver med forskning og undervising innenfor de naturvitenskapelige fagområdene matematikk, statistikk og fysikk. Det er i dag rundt 40 ansatte (inklusiv stipendiater og postdoktorer) og 100 studenter tilknyttet instituttet.

Sist oppdatert av Mari Løvås (05.02.2018)