NOKUT-frokost: Studiebarometeret 2017

Mandag 5. februar kl 08.00 – 09.30 lanserer NOKUT resultatene fra Studiebarometeret 2017. Tema for presentasjonen i år vil være digitalisering i høyere utdanning. Hva mener studentene? Hvor utbredt er bruken av digitale hjelpemidler i undervisningen? Hvor hensiktsmessig mener de at denne bruken faktisk er? Prsentasjonen strømmes.

De som er invitert til å paneldiskusjon er nyutnevnt forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø, prorektor for utdanning ved Universitetet i Oslo Gro Bjørnerud Mo, leder for Senter for fremragende utdanning Centre for Computing in Science Education – CCSE (UiO) Anders Malthe-Sørenssen, leder for Norsk studentorganisasjon Mats Beldo og direktør i NOKUT Terje Mørland.

Presentasjonen strømmes og kan følges her.

Eventuelt vil den være å finne på nokut.no på lanseringsdagen.

Sist oppdatert av Eilef Johan Gard (26.01.2018)