Ny rammeavtale vannmaskiner, kaffemaskiner og kafferelatert utstyr

Universitetet i Stavanger har inngått rammeavtale på leveranse av kaffemaskiner og kafferelatert utstyr med leverandøren Waterlogic Norge AS. For vannmaskiner har vi inngått rammeavtale med leverandøren Rogaland Kaffehus AS. Selv om firmanavnene hos leverandørene kan tyde på det motsatte, skal alle nye vannmaskiner bestilles hos Rogaland Kaffehus AS, og alle nye kaffemaskiner samt tilhørende kafferelaterte produkter, skal bestilles hos Waterlogic Norge AS.

Filterkaffe er ikke omfattet av leveransen, og skal bestilles hos Lyreco Norge AS på rammeavtalen for forbruksmateriell.

Begge avtaler er virksomme fra 01.01.2018.

Enhet for anskaffelser ber alle enheter, institutter og fakulteter som har inngått avtaler med andre leverandører enn Waterlogic Norge AS og Rogaland Kaffehus AS på kaffe- og vannmaskiner om å opplyse oss om dette, slik at vi kan si opp eksisterende avtaler. Avtalene vil da fortsatt være i bruk inntil inneværende avtaleperiode utløper, men forlengelse av avtalene vil ikke skje.

For mer informasjon kan Enhet for anskaffelser kontaktes

Sist oppdatert av Åse Ormøy (24.01.2018)