Integrasjon mellom timeplan i TimeEdit og kalender i Canvas

Det er nylig opprettet en integrasjon mellom TimeEdit og Canvas. Integrasjonen kopierer hendelser i timeplanen som allerede ligger i TimeEdit og overfører dem til kalenderen i Canvas. Hensikten med denne integrasjonen er å gjøre timeplanen enklere tilgjengelig for både forelesere og studenter.

Som noen kanskje allerede lagt merke til, vises nå timeplanen også i kalenderen i Canvas.

Like før jul ble det opprettet en integrasjon mellom TimeEdit og Canvas. Integrasjonen kopierer hendelser i timeplanen som allerede ligger i TimeEdit og overfører dem til kalenderen i Canvas. Hensikten med denne integrasjonen er å gjøre timeplanen enklere tilgjengelig for både forelesere og studenter.
Se gjerne bildet under.

Hendelser i Canvas-kalenderen som er hentet fra TimeEdit vil være merket med «bookingen kommer fra TimeEdit, og kan kun endres der!». Dersom du forsøker å endre på disse kalenderelementene direkte i Canvas vil endringene dine bli overskrevet. Det er altså TimeEdit som er «fasiten».

Timeplanen er selvsagt også tilgjengelig via ansatt.uis.no og student.uis.no slik som før. Husk at du som foreleser har anledning til å logge inn i timeplanen via ansatt.uis.no og legge inn kommentarer på dine hendelser der. Kommentarer du gjør her vil også importeres og vises på motsvarende kalenderelement i Canvas. Bruk gjerne denne funksjonen til for eksempel å angi tema for forelesningene dine.

In English: As some may have noticed already, the timetable is now also displayed in the Canvas calendar.

Just before Christmas an integration between TimeEdit and Canvas was created. The integration copies events from the timetable in TimeEdit and transfers them to the calendar in Canvas. The purpose of this integration is simply to make the timetable more accessible to lecturers and students.
Please see the picture below.

Events imported to the Canvas calendar from TimeEdit will be marked. If you try to make changes to these events directly in the Canvas calendar, the changes you make will be overwritten. Therefore, changes must be made using TimeEdit.

The timetable is still available through ansatt.uis.no and student.uis.no. Remember that you can log into the timetable using the employee site (ansatt.uis.no) and add comments to your events there. Comments made here will also be imported to Canvas and displayed in the corresponding calendar event.

Sist oppdatert av Sara Mauland (02.01.2018)